$referrer_host = www.mae-uku.nl. Vr.13/2-21.00u. Toma-Intersport in de Halve Maan te Oostkapelle | Stichting Mae Uku

Evenementgegevens

• Datum:

julianavoetbalDe wedstrijd afgelopen vrijdagavond tegen FC Logus was het – uiteindelijk – toch Toma de bovenliggende partij en wederom de 3 punten mee naar huis nam. In de 1e helft zag het helemaal niet naar uit want Toma speelde heel slap, alles ging op wandel tempo om zomaar te zeggen! Via een afstand-schot kwam FC Logus op 1-0. Naarmate de 1e helft vorderde was er nog steeds geen verbetering aan Toma-zijde. In de 20e min werd Toma-speler Arantes voor 2 min uitgestuurd wegens ‘blijven praten tegen de scheidsrechter’ met gevolg dat FC Logus kon profiteren met 1 man meer situatie en ook nog tot scoren kwam:  2-0. FC Logus ging verder en even later – nadat Toma weer met 4 man verder kon spelen – kwam de 3-0 via een corner het doel in. Nog voor rust kon Toma toch iets terugdoen via Rivellino.

De 2e helft zag je een andere Toma(!) spelen. Het ging ineens nu wel goed draaien, veel combinaties, acties en aantal doelkansen. De 2-3 kwam tot stand via Anwar nadat Daud met een uitgekiend hakje de bal terugkaatste. Toma ging een versnelling hoger spelen! De 3-3 even later was een 1-2tje op snelheid tussen Anwar en Rivellino waar laatstgenoemde scoorde. De wedstrijd golfde daarna op en neer. Een rush van Virhu met z´n bekende snelheid langs z´n man en daarna op tijd passte naar Anwar die in 1x uithaalde en Toma op 3-4 bracht. Daarna had Toma de mogelijkheid om verder uit te lopen als er goed met de kansen werd omgegaan. Teveel tikwerk naar elkaar (leek wel pleinvoetbal!!) maar gelukkig kon FC Logus daar geen gebruik van maken, kwam nu zelden a/d bal. Toch moet gezegd worden dat de 3-5 die daarna door Arantes werd gemaakt , 1tje was uit het boekje(zelfs – oudgediende –  speler Daud en de coach zelf konden ervan genieten!!) De goal kwam tot stand door 1x aanraken tussen Arantes, die de aanval opzette , Rivellino en Anwar.FC Logus probeerde toch aansluiting te vinden maar dit keer werd er goed verdedigd aan Toma-zijde,ook keeper Elki droeg een steentje bij met enkele knappe reddingen. Bij een afgeslagen aanval van FC Logus kwam Toma via Rivellino snel uit, kon zelf scoren maar zag Anwar goed meelopen, die vervolgens uithaalde:  3-6 voor Toma. FC Logus kwam nog 5min voor tijd terug op 4-6 maar daarna gaf Toma het niet meer weg. Een goeie overwinning  met het goede spel – in de 2e helft – dat voor Toma de doorslag gaf.

AMATOOMA

Volgend wedstrijd is Intersport – SC Toma op Vrijdag 13 Feb in sporthal Halve Maan te Oostkapelle en begint om 21.00 uur