Mae Uku Sport: SC Toma – Jong Ambon 1 – SVJA Familiezaalvoetbaltoernooi – Volleybaldames

Vrijdagavond 25 Jan  heeft  S C  T o m a  zich weer herpakt na de nederlaag van vorig week tegen Schinkel. In Oostkapelle werd het een ruime overwinning met 4-10 tegen AFC. Toma begon goed aan de wedstrijd , al na 6 min kreeg Anwar de bal van Joshua in de loop, dribbelde 2 man voorbij en schoot keihard de 0-1in,lang duurde het niet want even later kwam AFC op gelijke hoogte 1-1 .In de 16e min kreeg Renzo de bal a/d rechterkant,versnelde naar voren en scoorde de 1-2 na een mooie 1-2tje met Anwar….

Jubileumreceptie voor 95-jarige bewoner Molukse Wijk Oost Souburg

 Foto 1 is samen met de vrijwillige medewerkers van Mae Uku gemaakt tijdens de wijkreceptie waar het een volle bak was! Gezellig met eten, drinken, zang- & dansoptredens,  muziek en heel veel hapjes en bij aanvang ook héél véél vuurwerk buiten in de sneeuw. Na 21.30 uur nam de familie het vrolijk over nadat de medewerkers nog ff een kateredji hebben gedaan! De ouwe hield het best nog lang vol ca. 23.00 uur! Stichting Mae Uku organiseerde vrijdag 25 januari 2013 een wijkreceptie van 19.00 – 21.30 uur ter gelegenheid van de 95e verjaardag van Oom Mamong Waisapy….

Zaalvoetbal wk3: SC Toma – Schinkel Adviesgroep

Vrijdagavond 11 januari heeft SC Toma de 1e wedstrijd in het nieuwe jaar 2013 met 4-8 van Domburg ZV gewonnen. Het was wel een moeilijke wedstrijd tegen Domburg die geen wissels had .We wisten dat het zwaar zou worden met in het achterhoofd de 13-4 nederlaag in de heenwedstrijd en waren gebrandt om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen. In het begin was het even zoeken naar elkaar. De openingsgoal kwam op naam van Atiti die een mooi pass kreeg van Anwar en de 0-1 maakte. Lang duurde het niet want gelijk daarop scoorde Domburg…

Start workshop Moluks-Maleis 22 januari a.s.

  Binnenkort start alweer een serie van tien workshops Moluks-Maleis o.l.v. Usi Mary de Lima. Op dinsdagavond zal vanaf 22 januari 2013 vanaf 19.00 uur in Mae Uku de workshops worden gegeven. Alleen in de voorjaarsvakantie zal dit niet het geval zijn. In totaal zijn het 2 x 5 dinsdagavonden. Aanmeldingen eventueel via stichting@mae-uku.nl . Maximaal aantal deelnemers: 15 Deelnemersgeld bedraagt 55 euro p.p. over te maken op bankrekening 1544.75.831  t.n.v. Stichting Mae Uku  o.v.v.  “Workshop Moluks-Maleis”.