Mae Uku’s Snuffelmarkt zaterdag 28/3

Zaterdag 28 maart 2015 – van 09.00 tot 16.30 uur – heeft Mae Uku – ná het succes van vorig jaar – wederom een Snuffelmarkt in het Mae Uku gebouw gehouden. Bijgaand een impressie van een gezellige dag ‘snuffelen’. Ook nu gaat men de opbrengsten koppelen aan een bus-excursie voor 55-plussers naar Barneveld tijdens de inmiddels bekende ‘Pelita-dag’ ofwel de landelijke veteranen-dag. Héél véél hapjes zijn door de eigen vrijwilligers gemaakt en aan de organisatie meegegeven t.b.v. de doorverkoop. Top! en héél véél dank naar de betrokken vrijwilligers/medewerkers. Voor iederéén was het gewoon weer vrij…

Mae Uku actief met vrijwilligers, óók tijdens NLDOET!

Mae Uku deelt mee met de landelijke actie NL-Doet van het Oranjefonds. Komend weekend beginnen de vrijwilligers al op de vrijdag met meerdere sessies. Opknappen van en rondom het wijkgebouw, ’s-middags worden de vrijwilligers – tussendoor – ook ingezet bij een ‘koempoelan-activiteit’ van en door ouderen die tweewekelijks een gezellig hapjes- en dansmiddag onderling maken. Daarna zal gezamenlijk het gebouw wederom onderhanden worden genomen  door de vrijwilligers die zich spontaan al hebben aangemeld via de website van NL-Doet. Op de zaterdag,  maar ook op de zondag blijven de vrijwilligers inzetbaar voor het Mae Uku-gebouw, o.a….

Inschrijvingen om OPT-bokaal gestart!

De strijd om de ‘Oom – of nu méér en méér –  Opa Piet Tuasuun – bokaal gaat straks weer van start in Sporthal De Belt! Zaterdag 4 april 2015 wordt het favoriete spelletje van oom Piet weer gespeeld. Deze maand maart viert oom Piet zijn 92e verjaardag. Maandag-middags is hij nog steeds met de werkgroep Schoonmaak te vinden in Mae Uku. Tegenwoordig kan hij ná de schoonmaakwerkzaamheden ook nog wat langer blijven. Sinds vorige week is er nu ook een JOKER-CLUB in Mae Uku van 15.00 – 17.00 uur, waar oom Piet bij aanschuift….

Country Dansavond in Mae Uku

Wederom is er zaterdagavond 7 maart een Line Dance Feestavond in Mae Uku. Aanvang 20.00 uur; Entree is 3,50 euro. Zaal open 19.30 uur. Ondanks de wegwerkzaamheden in Oost Souburg is het Mae Uku gebouw – ook in het pikkedonker – gewoon open voor de bezoekers. Vanwege de werkzaamheden is het géén uitzondering dat lantaarnpalen c.q. verlichting in de Molukse Wijk te Oost Souburg – aan de Prins Hendrikstraat gewoon UIT zijn. Dus het zal ook nu weer geen uitzondering zijn.