Opstap Middelburg/Souburg Busreis Pelita-dag Barneveld

Op zaterdag 27 juni 2015 organiseert Mae Uku  wederom een Bus-excursie naar de Pelitadag – voor 55 jaar en ouder – in de Veluwehal te Barneveld. Menaregroup Bunga Cengkeh(foto) geeft eveneens acte de présence. Kosten zijn 15 euro p/p en is inclusief entree. Vertrektijden Molukse Wijken Souburg/Middelburg: – Oost Souburg: om 07.15 uur vanaf ingang Prins Hendrikstraat (ingang wijk). – Middelburg: om 07.30 uur vanaf hoek Maasstraat/Oosterscheldestraat . Terugreis zal omstreeks 17.30 uur zijn (na afloop van het programma) Opgeven kan via Hein Wattimena of via Martien Telussa-Lopulissa (06 38565311).

Oom Eli Muskita overleden

Afgelopen maandag is Oom Eli Muskita overleden. Oom Eli ligt opgebaard in uitvaartcentrum, Bachweg 2 (achter de Torentijdweg) te Middelburg. Vrijdag 19 juni is daar gelegenheid tot afscheid nemen van 19.00 – 19.30 uur. De afscheidsbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 20 juni om 10.00 uur in het uitvaartcentrum, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats aan de Molenweg te Oost Souburg. Ná de begrafenis keert de familie terug in voornoemd uitvaartcentrum, waar er gelegenheid is de familie te condoleren.

Tos ‘Tostao’ Tuhuleruw overleden

Zondagavond 7 juni is in ‘Ter Reede – Vlissingen’  Tos Tuhuleruw overleden ná een langdurig ziekbed. Mae Uku is daarom op woensdag(10 juni) & donderdag(11 juni) in gebruik door de familie. Woensdag 10 juni ná de ochtendworkshop van de Werkgroep Ouderen kan de familie reeds de zaal in om Mae Uku gereed te maken. Omstreeks 17.00 uur wordt de kist de kerk binnengebracht. ‘Malam Penghiburan’ is ‘s-avonds en begint om 20.00 uur in ons Molukse Kerkgebouw ‘Beth Cherem’ aan de Burgemeester Stemerdinglaan te Oost Souburg. Donderdag 11 juni omstreeks 09.45 uur wordt de kist weggebracht…

10dgs Busreis SC Toma Barcelona e.o.

De Souburgse zaalvoetbalclub ‘Sc Toma’ is vanochtend – maandag 1 juni – aan de Touringcar-reis begonnen, waar ze in de buurt van Barcelona in Santa Susanna hun intrek zullen nemen. Mae Uku-gebouw als verzamelplaats – in de Molukse Wijk – te Oost Souburg vertrok vanaf de Kromwegesingel zo’n 66 reizigers richting Spanje.  De laatste jaren zijn de buitenland-busreizen van SC Toma erg in trek. Zo óók dit jaar belooft het een gezellig vakantie-tripje te worden voor de deelnemers. Véél plezier toegewenst!