Medja Terima Kasih vrijwilligers Midzomer3D-2015

Vrijdag 9 oktober 2015 hield Mae Uku een MTK (Medja Terima Kasih) voor de vele vrijwilligers/medewerkers die meegeholpen hebben tijdens de afgelopen Midzomer-3-Daagse 2015. Bijgaand een foto-impressie. Ook voor volgend jaar (planning is 25-26-27 augustus 2016) hopen we weer gebruik te kunnen maken van de vrijwilligers. Met deze MTK, waar we aan lange tafels het evenement evalueren met een lekker hapje en drankje. Dankbaar voor de geboden inzet, namens het bestuur: Terima Kasih!

Overlijden usi Dani Mahulette

Afgelopen zaterdagmiddag is usi Dani Mahulette overleden. Donderdagmiddag a.s. om 16.00 uur wordt usi Dani in het kerkgebouw ‘Beth Cherem’ binnengebracht aan de Burgemeester Stemerdinglaan te Oost Souburg. ‘s-Avonds om 20.00 uur begint de Malam Penghiburan (Vertroostingsdienst) in ‘Beth Cherem’. Vrijdag 16 oktober om 09.00 uur begint de uitvaartdienst in ‘Beth Cherem’ – Moluks Kerkgebouw – te Oost Souburg. De begrafenis staat gepland om 11.30 uur op de Algemene begraafplaats te Middelburg. Donderdag en vrijdag is het Mae Uku gebouw in gebruik door de familie.  

SouMiKou wandeltocht t.b.v. Medische Projekten SSVA

Het initiatief Met een wandeltocht is het initiatief genomen om – in elk geval – de vrijwilligers van Stichting Mae Uku in beweging te krijgen, zoveel mogelijk deelnemers aan te trekken. Medestanders en bekenden mee te krijgen waarbij tegelijkertijd actie gevoerd kan worden ter ondersteuning van – de projecten van Stichting Stedenband Vlissingen-Ambon – als het goede doel in 2015.  De deelnemende lopers kunnen zichzelf laten sponsoren door geld (wens is minimaal 5 euro) op te halen voor het goede doel. Een drietal Molukse Wijken bestaan en staan nog steeds – zeker sinds 1951 –…

Wg Jospan/Line Dance organiseert Dansavond

Zaterdag 10 oktober a.s. organiseert de werkgroep Jospan Line Dance wederom een gezellige dansavond met Country, alsook non-Country muziekstijlen. Het Mae Uku gebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A – in de Molukse Wijk –  te Oost Souburg. De dansavond start om 20.00 uur met DJ Rob. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en entree 3,50 euro en iederéén is er van harte welkom.

O Nico Latupasinalo overleden

Afgelopen vrijdagavond is oom Nico Latupasinalo overleden. Oom Nico ligt nu thuis aan de Tooroplaan in Vlissingen en zal dinsdag a.s. om 16.00 uur in de Beth Cherem Kerk aan de Burgemeester Stemerdinglaan te Oost Souburg worden binnengebracht. Malam Penghiburan(vertroosting dienst) start dindagavond 6 oktober  om 20.00 uur in de Molukse Kerk ‘Beth Cherem’. Uitvaartdienst begint woensdag 7 oktober ‘s-morgens om 10.00 uur. Om 13.00 uur wordt oom Nico begraven op de Algemene Begraafplaats (tegenover Sporthal Baskenburg) te Vlissingen, waarna de familie in Mae Uku weer terug zal komen. Dinsdag en woensdag is het Mae Uku…