3-daagse Comité

Een 3-daagse Comité is nu wederom in het leven geroepen en de comité-leden zijn er enthousiast over. De 3e generatie is er klaar voor en zo gaan Nanda Telussa, Naomi Jansen-Lekatompessy, Stella Mahulette en Renaldo Tuhuleruw ongestoord verder met waar vorig jaar reeds is geïnvesteerd qua programmering. Qua aansturing, adviezen en versterking kunnen ze nog altijd terugvallen op Leeroy Leijting, Roel Latuheru en natuurlijk Alex Soplantila, de onmisbare factor in een spannend decor. Daarbij komt dat er genoeg vrijwilligers zijn, óók buitenom Mae Uku, waar ze op terug kunnen vallen…….

Dit jaar is in concept gekozen voor een 3-daagse zomerfeest, zoals al in het verleden reeds is bewezen dat het kan!

Donderdag 14 augustus staat als vanouds een sportief programma (voetvolley/dropping) in de planning.

Vrijdag 15 augustus, zoals het er nu voor staat waarschijnlijk weer leuke kinderactiviteiten in de middaguren en een knaller van een muziek-quiz in de avonduren.

Zaterdag 16 augustus zal het concept hetzelfde zijn met de Pasar Maluku, waar we hopelijk weer genoeg aanmeldingen binnenkrijgen voor diverse kraampjes (drankverkoop voorbehouden aan organisatie), kinderattracties, diverse optredens, de loterijtrekking en natuurlijk en het muziekpodium, waar vorig jaar al het initiatief is genomen voor de Mae Uku Big Band ofwel een estafette aan bandoptredens/jamsessions, voorprogramma met een hoofdact als afsluiter