Evenementgegevens

• Datum:

BusParijsVrijdagavond 6 maart heeft SC Toma in een spannend sensationele wedstrijd FC MBE met 8-6 verslagen. De wedstrijd golfde van minuut 1 tot het einde op en neer! Toma opende via Virhu de score maar gelijk  maakte MBE de 1-1. Enige min later zelfs de 1-2 , maar het was weer Virhu die op aangeven van Rivellino Toma langszij bracht . Beide teams waren aan elkaar gewaagd, MBE had een paar spelers lopen die goed konden voetballen , waaronder de nr 7 die ook de 2-3 op z’n rekening via een individuele actie bracht . Even onoplettendheid aan Tomazijde scoorde dezelfde nr 7 de 2-4 dat tevens het ruststand was. De 2e helft begon Toma met meer pit te spelen met o.a Atiti die het voorbeeld gaf,  daarop kon Anwar Toma op 3-4 terugbrengen. Toch was het weer MBE die scoorde via een goed uitgespeelde counter en verder naar 3-5 uitliep. Spel golfde op en neer (reeds eerder aangegeven), dit keer was het Anwar die na een 1-2tje met Rivellino de stand verkleinde tot 4-5.Tempo ging wat hoger, door weer een individuele actie van die nr 7 van MBE vergroten ze de score tot 4-6 en op dat moment was nog maar 5 min te spelen, maar dan kwam de ommezwaai in de ploeg Toma. Eerst was het Virhu die rechts versnelde langs z’n man en fraai in de linkerhoek scoorde 5-6 , minuut later daarop Anwar die kon uithalen na goed terugleggen v/d bal door Virhu 6-6 en of het nog niet op was , weer Anwar die door Rivellino de diepte werd gestuurd met een uitgekiend subtiele pass waarop Toma nu op 7-6 kwam. FC MBE deed nog een schepje bovenop om nog langszij te komen , maar het Rivellino die van achter de bal had , versnelde met raptempo(!!) naar voren , omspeelde wel 2 a 3 spelers en scoorde fraai de 8-6 voor Toma in. Een verdiende fraaie ,wel sensationele overwinning ! AMATOOMA

Toma16mei

Ter Mededeling : Wedstrijd van vanavond 20 maart tegen TA Control Systems gaat niet door ivm dat de tegenstander geen genoeg spelers hebben om de wedstrijd door te laten gaan.Dus regelmentair heeft Toma 3 punten gekregen en wordt de uitslag 5-0 in het voordeel van SC Toma