Vrijdagavond 14 september, aanvang 19.00 uur speelt SC Toma alweer zijn eerste wedstrijd tegen Domburg 3 in Baskenburghal te Vlissingen. Ook voor Mae Uku Darts begint de competitie, waarin MU2 eveneens een eerste thuiswedstrijd heeft in de  Baskenburghal. Voor Jong Ambon 1 werd de eerste thuiswedstrijd voor de competitie een deceptie en werd de stadsderby met maar liefst 0-7 van Zeelandia-Middelburg verloren. Volgens de nieuwbakken trainer: een wedstrijd om snel te vergeten!

Een eerste medewerkersvergadering  van Mae Uku zit er alweer op met – ondanks een tiental afzeggingen- een opkomst van zo’n twintig vrijwillige medewerkers! Daarin werd o.a. de afgelopen Midzomer-2-daagse geëvalueerd, komende aktiviteiten doorgenomen en ook de dagelijkse ervaringen met elkaar doorgenomen en daarbij de nodige vragen gesteld.

Duidelijk werd ook dat zondagmorgen 16 september een tattoo-master uit Maluku tussendoor met gebruik van Mae Uku tot halverwege de middag zijn kunsten komt tonen.

Een oproep hierbij ook om mee te werken aan het gezondheidsonderzoek van Stichting Buat i.s.m. het Academisch Medisch Centrum, waarin de molukse doelgroep in Oost-Souburg/Vlissingen via Mae Uku een enquête in de brievenbus heeft ontvangen.

Verder zal getracht worden recente filmpjes aan te leveren in deze maand september t.b.v. een projekt “Eilanden”  door het Zeeuws Museum aangezwengeld!

Voor info, contact vragen wij u ons email-adres te gebruiken: stichting@mae-uku.nl