WIE KENT M NIET?? Ook de oudste beheerder van Mae Uku ging mee naar Maluku en verbleef er van 13 september t/m 30 september. Afgelopen weekend op zondag 27 oktober vierde hij alweer zijn 70e verjaardag en heeft nu reeds een prachtige carrière op zijn naam staan als vrijwilliger. Nadat hij in zijn vrije tijd zijn keeperskwaliteiten bij VV Goes en daarna bij SV Jong Ambon had beëindigd ging hij er verder als bestuurslid, secretaris en nam hij – na jarenlang actief  (vlagger, scheidsrechter) te zijn in de voetballerij – uiteindelijk als clubhuisbeheerder afscheid bij de Molukse voetbalclub uit Middelburg.

Tegenwoordig is hij actief in het kerkkoor, waar hij in zijn “jonge jaren” nog lid was van de legendarische Beth Cherem Singers en daarna met de Trumpets of Sion/Voices of Freedom furore maakte. Eveneens als koster was hij in zijn vrije tijd jarenlang actief in het kerkgebouw Beth Cherem te Oost Souburg, waar hij tegenwoordig toch ook nog een handje meehelpt.

Daarnaast is hij ook al jarenlang actief als bestuurslid van Perkumpulan Muhabet (ondersteuning bij overlijden leden).

Momenteel dus ook actief lid van de ouderengroep en natuurlijk ook met zijn vrije tijd als één van de vertrouwde beheerders rond het wijkgebouw van Stichting Mae Uku. Deze komende week 44 is hij weer aan de beurt om zijn diensten als beheerder van het Mae Uku-gebouw te draaien.Te koop via Mae Uku!

Oom/Bung Luc, onze felicitaties en dat er nog vele jaren zullen volgen in goede gezondheid!!!!!