De werkgroep Jospan-Line Dance organiseert op zaterdag 22 september (burendag) alweer een Jospan Line Dance Feestavond. Aanvang 19.30 uur. Entree 3,50 aan de Prins Hendrikstraat 35 A te Oost Souburg midden in de Molukse Wijk. De vrijdag ervoor en zaterdag overdags zijn de vrijwilligers al flink in de weer met voorbereidingen. Na afloop van de dansavond kan natuurlijk weer iederéén mee helpen met het opruimen! Iederéén is er van harte welkom.

Let op via deze website want DELTA DUA muziek & theater komt in Oost Souburg een speciale kerstprogramma introduceren: Tante Tang en haar jinglebellelebel Kerstshow! een hilarische voorstelling  voor jong en oud & vooral voor vriend en vijand!

Kortom: Een knotsgek kerstprogramma met Maleistalige en Nederlandse liederen. Acteurs/muzikanten: Nel Lekatompessy/Rudy Tuhusula/Alex Pattipeiluhu/Anis de Jong. Tekst: Nel Lekatompessy, Anis de Jong. Technische coördinatie: Sem Usmany. Productie: DeltaDua

 

Geredja Kristen Protestan Maluku Oost Souburg (GKPM) heeft een topbedrag van €750,- gedoneerd aan Help Ambon! voor de slachtofferhulp op Ambon, na de natuurramp van 29 juli 2012. Eerder had SSVA al 1000 euro overgemaakt, waarna de gemeente Vlissingen zelf nog t.b.v. de noodhulp 2500 euro via SSVA heeft gestort. Een spontane inzameling tijdens de Midzomer-2-Daagse bracht 125 euro op namens de bezoekers Pasar Maluku! Maar óók vele particuliere donaties van u uit het Zeeuwsche. Dank allen, tussenstand sinds 5 augustus is een bedrag ad 15.695,56 aan donaties!  www.helpambon.com

 

SC Toma verloor kansloos de eerste competitiewedstrijd met 4-12 van de zaalvoetballers van Domburg. Vrijdag 21 september start vanaf 20.00 uur de 2e wedstrijd tegen Schinkel Adviesgroep.

De darters van Mae Uku  gaan de 2e speelronde deze week met MU1 op bezoek bij Arrows en het 2e team ontvangt thuis Domburgs DT2. 

Jong Ambon 1 heeft met een doelsaldo van 6 vóór- en 12 tegendoelpunten nog héél wat bij te spijkeren achterin! Afgelopen zondag tegen Virtus stond het in de laatste 20 minuten probleemloos met 4-1 voor in eigen huis. Eindstand 4-3 “met de hakken over de sloot (belanda bilang)”. Zondag 23 september speelt SVJA1 een uitwedstrijd tegen HVV in Hulst “aon den-overkant”.

De volleybalvrouwen van Jong Ambon komen dinsdag 25 september voor het eerst weer aan bod en spelen om 20.00 uur de eerste competitiewedstrijd in de Kruitmolenhal te Middelburg.