Foto 1 is samen met de vrijwillige medewerkers van Mae Uku gemaakt tijdens de wijkreceptie waar het een volle bak was! Gezellig met eten, drinken, zang- & dansoptredens,  muziek en heel veel hapjes en bij aanvang ook héél véél vuurwerk buiten in de sneeuw. Na 21.30 uur nam de familie het vrolijk over nadat de medewerkers nog ff een kateredji hebben gedaan! De ouwe hield het best nog lang vol ca. 23.00 uur!

Stichting Mae Uku organiseerde vrijdag 25 januari 2013 een wijkreceptie van 19.00 – 21.30 uur

ter gelegenheid van de 95e verjaardag van Oom Mamong Waisapy.

Als oudste bewoner in de Prins Hendrikstraat aan de Molukse Wijk is hij ook nog steeds vrijwilliger en tegenwoordig is hij als lid van de kerkraad GKPM tijdens de kerkdiensten te vinden in de Beth Cherem Kerk te Oost Souburg.  Hij doet het nu rustigjes aan en pakt dan ook heel gauw de scootmobiel om naar de kerk te gaan of anders bij beter weer om zelf boodschappen te doen bij de Jumbo in het dorp.  

 

Op  foto 2 is Oom Mamong nog steeds actief in het jaar 2000 –  82-jarige leeftijd – waar hij op de Hogeschool Zeeland nog swingend de Kataredji leidde van de Dansgroep Ouderen tijdens  een  activiteit gedurende een Molukse Week ten bate van hulp aan de UKIM op Ambon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Op de onderste foto vierden we al eerder – vijf jaar terug – zijn 90e verjaardag in 2008.  Hier uiteraard met de vrijwilligers van Mae Uku in januari 2008!