Jong Ambon 1 staat op een gedeelde tweede plaats met het aantal tegendoelpunten. Ondanks het best vertoonde veldspel lukt het de JA-spelers niet – om met de nodige inzet –  dit uit te drukken in een dito  doelsaldo. Het werd in Wouw 3-1, na een 1-0-voorsprong van SVJA. In de aanvalslinie was het deze keer Levi trefzeker, al vroeg in de wedstrijd. Lange tijd zag het er inderdaad naar uit dat SVJA geen kind had aan Cluzona. Misschien te gemakzuchtig, maar vlak voor rust viel inderdaad voor de thuisploeg de verlossende aansluitingstreffer 1-1. In de tweede helft krabbelde de thuisploeg via een strafschop (2-1) weer op én over de molukse voetbalploeg,  waarna ook de 3-1 viel zodat de SVJA1-spelers niet verder kwamen dan een snelle doelpunt door Levi…

De Volleybaldames speelden 19 februari een verloren wedstrijd VV Jong Ambon – Justitie Middelburg 2-6.  Dinsdagavond 12 maart 2013 moeten de volleybalsters pas weer aan de bak vanaf 20.15 uur tegen Motorrijschool Ten Have in de Kruitmolen Sporthal te Middelburg.

Mae Uku Darts 1 speelde in Week 8 een uitwedstrijd bij Smijt Maar Raak en verloor nipt met  7-6. Volgende tegenstander is alweer in een uitwedstrijd tegen  ’t Veerhuis.  Het tweede van Mae Uku Darts had in een thuiswedstrijd  ook geen goede avond en verloor met 5-8 van de darters van Goede Verwachting!  Voor de volgende gaat MU2 op bezoek bij DT de Kruik 3. Pas in week 11 volgt er voor beide ploegen weer een thuiswedstrijd in de Baskenburghal te Vlissingen.

Met twee gastspelers én meespelende coach was de laatste competitiewedstrijd alweer zo’n drie weken geleden!  Toch zijn de zaalvoetballers in staat gesteld om aan geplande trainingen mee te doen: Woensdag alweer vanaf 18.30 uur in het Kroonjuweel en vanaf maandag 11 maart wederom in sporthal De Belt te Oost Souburg. Vrijdag 8 maart 2013 hopen de zaalvoetballers van SC TOMA weer in beter vaarwater terecht te komen. Komende tegenstander staat dan wel als tweede op de ranglijst, terwijl onze Molukse zaalvoetbalteam momenteel een goede middenmoter is. Aanvang is om 20.00 uur in Sporthal Baskenburg te Vlissingen tegen  Punto Banco. Toegang is gratis.