Te koop via Mae Uku!

Dinsdag 12 februari om 20.15 uur in de Kruitmolen Middelburg kunnen de volleybaldames van Jong Ambon weer aan de bak tegen Finall/SVS2. De verliespartij (1-7) van vorige week tegen DVC La Reine hopen de dames natuurlijk dan weer goed te maken!

Mae Uku Darts 1 liep in de thuiswedstrijd tegen de darters van Arrows tegen een 6-7 verlies op en ook het tweede team van Mae Uku MU 2 kwamen de darters in de gezellige uitwedstrijd tegen het Domburgs DT niet verder dan een 8-5 verliespartij. In week 7 gaan de darters gezellig door:  thuis in de Baskenburg sporthalkantine Mae Uku Darts 1 – HCR De Zwaan en voor Mae Uku Darts 2 alweer een UITwedstrijd bij Hart v Middelburg 2!

Jong Ambon 1 hervatte de competitie zondag met een overwinning op Virtus.  Sinds lange tijd weer met Martin in de voorste linie, maakte hij in de tweede helft met een rake kopbal de 0-1. Op het kunstgras in Zevenbergen domineerde SVJA van begin tot eind; hield de spanning erin door wat kansen te missen. In de tweede helft viel de verdiende openingstreffer dus toch. Voorzet Tim, Martin kopte de bal met een boog in de bovenhoek (0-1). Drie punten “in the pocket”.

Wo 6 Feb heeft SC Toma voor de competitie tegen Gouwe Gheyt te Bask met 6-5 gewonnen!  Al na 20 sec opende Xander de score voor Toma. Even later maakte Gouwe Gheyt al gauw de 1-1. Het beloofde een aantrekkelijk, open gelijk opgaande strijd. Topscorer Anwar bewees zijn waarde en scoorde in deze periode vier keer de 2-2. En alweer was het Anwar die vanuit een onmogelijk hoek de bal in het net kreeg (3-2) en uiteindelijk werd er met een 3-3 stand gerust. Na een 3-4 achterstand was het alweer Anwar die de 4-4 en 4-5 maakte. Uiteindelijk ging Toma toch met de winst vandoor bij de 5-5 stand. En deze keer was Atiti die als matchwinnaar uit de bus kwam. Vrijdag 15 Feb speelt SC Toma uit tegen De Zeeuwsche Strijders in De Halve Maan te Oostkapelle!