uitnodiging NieuwjaarsreceptieT.b.v. de vorige receptie werd er óók een aparte oproep/uitnodiging gedaan, maar dan naar alle leden van onze kerkgemeenschap in Souburg. Deze keer willen we de oproep/uitnodiging eveneens richten naar de medewerkers/vrijwilligers van Mae Uku, d.w.z. óók naar de oud-medewerkers/vrijwilligers van Stichting Mae Uku!

Voorloper van Stichting Mae Uku was MWS: de Molukse Werkgroep Souburg, die in februari 1981 werd samengesteld, met het doel Moluks welzijnswerk voor Souburg van de grond te krijgen. Gezeteld toen in buurthuis De Zwaan, behorende bij de gemeentelijke Sociaal Kultureel Werk (SKW). Het heeft even geduurd voordat er een stichting kwam. Dat was in 1985. De afkorting MWS werd erin gehouden,  Moluks Welzijnswerk Souburg/Vlissingen "Mae Uku". Dus in 2015 bestaat de stichting Mae Uku 30 jaar.

Oók langs deze weg (via de website) willen we de oproep/uitnodiging kenbaar maken aan alle - 'oude (van vroeger) of nieuwe vrijwilligers (van nog maar pas)'......want, óók u bent/jullie zijn van harte uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 2015, van 19.00-21.00 uur.