Vroeger zag het er allemaal anders uit, maar het gebouw is hier op de foto op de achtergrond tussen de huizen nog te zien. Vroeger het kerkgebouw met het bordje “Beth Cherem” nog net te zien wordt straks voorzien van een nieuw naambordje van Stichting Mae Uku.

Het huidige naambordje is alweer helemaal verweerd en inderdaad toe om op te pimpen. Als eigen produkt gemaakt door één van de oudere vrijwilligers van Mae Uku ná gevolgde lessen Computerworkshop “Photoshoppen”, vorig jaar nog gegeven in het huidige stichtinggebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A.

Speciaal voor deze onthulling hopen we nu op de medewerking van onze oudste vrijwilliger (90 jaar), oom Piet Tuasun, lid van de schoonmaakploeg van Mae Uku. De handeling om het bord te onthullen staat gepland ná de DOEDAG Mae Uku om 15.00uur

Naderhand zal ook nog bij een hapje en drankje wat bijgekletst worden wat wij op deze NLDoet-doe- en schoonmaakdag allemaal hebben gedaan. Om óók nog wat stemmen te werven om via www.kroonappels.nl op Mae Uku te stemmen. 

Mocht u nog tijd over hebben om te komen helpen met de DOEDAG in Mae Uku, u bent er van harte welkom vanaf 09.00 uur!! Aanmelden bij werkgroep Beheer.