De VRIJWILLIGERS stonden samen met familie van Oom Piet – zelfs uit Leerdam – op de vroege ochtend vanaf 10.00 uur op hem te wachten. Van 10.00 – 15.00 uur stond de BadmintonClinic gepland in sporthal De Belt, waar de 90-jarige Oom Piet samen met Bung Onny hadden toegezegd deze te verzorgen!

Alléén – met zijn allen – stonden we Oom Piet al op te wachten wat voor hem een aangename verrassing leek! Na het warme welkom gingen we toch maar gauw aan de slag, een korte warming up, de basisbeginselen en daarna stonden over de zeven uitgezette velden in diverse rondes 4 man/vrouw tegen elkaar te spelen in een “mixed double”.

GIEREN, BRULLEN, LACHEN én het was goed te zien dat we het allemaal goed naar ons zin hadden met de 90-jarige Oom Piet vóórop! Uiteraard is er ook een winnaar uitgkomen voor de 1e OPT-bokaal: Jos Tomasowa won met overtuigende cijfers!

Uitreiking van de 1e Oom Piet Tuasun Bokaal werd in een gezellige setting in Mae Uku gedaan, waar een heuse “Makan Patita” was georganiseerd met zelfgemaakte gerechten door de vrijwilligers zelf! Dus ook nog eens GIEREN-BRULLEN, LACHEN en SMULLEN!