De Molukse Sportclub Toma uit Oost Souburg gaat zich voortaan óók richten op activiteiten in samenwerking met Stichting Mae Uku. Uiteraard zal het accent van de activiteiten voornamelijk liggen op sportgebied, maar uitstapjes op ieder ander gebied behoort tot de mogelijkheden.

Dit jaar staat in dit samenwerkingsverband het O.P.T.-bokaal in de planning op zaterdag 5 april 2014, van 11.00 – 15.00 uur in Sporthal De Belt te Oost Souburg (Zaal open 10.30 uur). In 2013 werd de 1e editie van het “Oom Piet Tuasun-Sportbokaal” gehouden. Dit jaar is Toma reeds betrokken bij de organisatie van een “Mixed-double Badmintontoernooi voor Recreanten”. Prijsuitreiking is om 17.00 uur en aansluitend wordt er een “Papeda-avond” georganiseerd.

Uiteraard is bung Onny  Tuhuleruw de aangewezen man om de badmintonregels in acht te houden en te leiden. Vorig jaar was het medewerkerskoppel Jos Tomasowa/Willem Joosse de winnaar van het OPT-bokaal en voor dit jaar kan IEDERÉÉN zich weer gewoon inschrijven (2 euro per persoon) voor dit sportevenement van Mae Uku én natuurlijk rekenen we óók dit jaar op de medewerking van Oom Piet Tuasun zelf.….

Gezamenlijk luidden we deze eerste bel en kijken wat de toekomst ons verder brengt! (Mae Uku dan Toma!) Nadere info omtrent OPT-sportdag volgt…….

SC Toma heeft dit jubileumjaar zelf al wat activiteiten op de agenda staan, o.a. :

– Jubileumfeestavond op zaterdag 29 maart 2014 in Mae Uku

– Familie-/vrienden-/kampong zaalvoetbaltoernooi op zaterdagavond 10 mei 2014 in Baskenburg Sporthal

– Barcelona-Bus-excursie van 6 juni t/m 12 juni 2014 naar Spanje.

U bent allen van harte welkom!