Vorige week vrijdag 13 december heeft SC Toma met 3-8 van Enigplast/Uiterton gewonnen.

In de week daarvoor tegen de Buuzen d.d. 6 december liep het van géén kanten. Ná de overwinning op directe concurrent GSM4You liepen de Toma-spelers gedurende déze wedstrijd de  kantjes ervan af. Niet afdoende ingrijpen werd een op papier mindere tegenstander alle gelegenheid geboden om Toma binnen korte tijd op ruime achterstand te zetten(0-3). Uiteindelijk werd het dus – verdiend – een verloren wedstrijd. Toch nog een 4-6 als eindstand .

Tegen Enigplast/Uiterton waren de gelederen deze keer wel gesloten, ware het niet dat de sluitpost (=keeper) moest afhaken en dat er dus gerouleerd moest worden door de Toma-spelers om óók als alternatieve sluitpost/keeper te dienen, géén probleem. Toma-spelers waren zeer gebrand op een overwinning en namen heel snel een 0-2 voorsprong. Ze kwamen niet echt los en na de 2-2 was het alweer Arantes en door een eigen doelpunt toch nog een ruststand van 2-4. Bij de 3-4 werd het toch nog weer onrustig en irritaties, maar op voetbalkwaliteiten werd de tegenstander toch nog makkelijk afgeschoten en werd het toch nog verdiend 3-8 voor Toma door alweer Arantes(2x), Elkii en Rico.

Tussendoor heeft SC TOMA afgelopen zaterdag 7 december óók nog eens een busreis naar London georganiseerd. Ook voor volgend jaar heeft de Molukse zaalvoetbalclub een busreis in de planning staan. Barcelona/Spanje staat dan op het programma. In februari 2014 bestaat de Molukse zaalvoetbalclub uit Oost Souburg alweer 35 jaar! Een heuse feestavond is al gepland voor zaterdag 29 maart 2014 in het Mae Uku gebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg. Vrijdag 20 december is de wedstrijd SC Toma – Gouwe Gheyt te sporthal Baskenburg te Vlissingen om 19.00 u.