Zaterdag werd óók Jong Ambon B1 kampioen. Medespeler Joshua Latupasinalo werd er eveneens bijgehaald nadat hij vorige maand bij een noodlottig bedrijfsongeval ernstig letsel heeft opgelopen. Een terechte kampioenschap behaald door het vlaggeschip van de jeugdafdeling van Jong Ambon.

Felicitaties naar het hele team, spelers en begeleiding. Klasse jongens!!!!

 

 

4 april werd promotie reeds veiliggesteld bij een verpletterende overwinning op Enigplast/Uiterton. Afgelopen vrijdagavond 11 april lieten de spelers van SC Toma het niet aan het toeval over en bevestigde deze sterke competitiejaargang de promotie naar de 2e klasse van RWZ Zaalvoetbal met een terechte KAMPIOENSCHAP  in een laatste competitieduel met mede-promovendus Gouwe Gheyt in Sporthal De Halve Maan te Oostkapelle.

In een bomvol entourage, voornamelijk gevuld met zo’n 100 man opgetrommeld publiek van de thuisspelende Gouwe Gheyt won SC Toma toch nog relatief makkelijk met 2-5. Alleen tegen het einde van de wedstrijd was het spannend toen de thuisploeg dichterbij kwam en de stand van 1-3 naar 2-3 bracht. Met zo’n thuispubliek werd de spanning tot een hoogtepunt gebracht, waarbij Toma dus een penalty mee kreeg door het onderuithalen van Eli. Alle hoop voor de Gouwe Geyt was dus binnen enkele tellen verkeken. Na de benutte penalty (2-4) werd de wedstrijd verder zonder al te veel problemen uitgespeeld, vooral toen Toma de 2-5 aantekende. Kortom een ware teamprestatie met een volledig verdiende overwinning BIJ, OP én VOORBIJ de naaste concurrent.

Op naar het volgende jubileum-item: Zaalvoetbaltoernooi voor Familie-/Kampong-/Vriendenteams op zaterdag 10 mei 2014 (zie affiche)

Complimenten voor het hele team en gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap in dit 35-jarig jubileumjaar.

Staande Arantes,Anwar,Elkii,Joshua,Amarath,Adri,Joseph. Hurkende Rico,Ayala,Laurens,Virhu,Daud,Eli,Alex

Eveneens felicitaties naar het bestuur: Alex Telehala, Adri van Room en Otjep Telehala.