SVJA 4 POETST ACHTERSTAND WEG IN SOUBURG EN WINT! …Voorafgaand aan de STADSDERBY van JA1 op Zaterdag 16 maart – op het Veerse Poort te Middelburg, aanvang 19.30 uur! – vochten de Souburgers ook een DORPSDERBY uit: Met onze smaakmaker “Batistuta Chris”  in de gelederen won JONG AMBON 4 – enigszins traag op gang, edoch zéér overtuigend op zondagochtend in Souburg met 3-6 van RCS 6. Chris was met de fiets gekomen en was dus goed opgewarmd en was al vrolijk bezig de gelederen aan het oppeppen. Tot overmaat van ramp kwam – ondanks de aanwezigheid van “Kiri-Frank” de ploeg op een 2-1-achterstand. “Mario-Kiri” was al vroeg in de wedstrijd de aangever bij de 0-1 van Bas en hij maakte in de tweede helft zelf de 2-3 uit een wondermooie vrije trap. “RobbieQ” scoorde ook, twee keer zelfs. Van buiten het strafschopgebied schoot hij de bal met “kaki-kiri” achter de keeper van RCS (2-4, 2-5). Het scoreverloop: 0-1 Bas, 1-1, 2-1, 2-2 eigen doelpunt, 2e helft, 2-3 Mario, 2-4 Rob, 2-5 Rob, 2-6 eigen doelpunt, 3-6!! Jong-Ambon 4 zou met deze overwinning alweer de koppositie hebben ingenomen met  12 gespeelde wedstrijden waarvan 10x Gewonnen, 1x Gelijkspel en 1x Verloren = 31punten. Doelsaldo 56 voor- 28 tegen het vierde van Jong Ambon. Jong Ambon 1 daarentegen is aan de herstellende kant: doelsaldo 26 voor – 37 tegen met 15 gespeelde wedstrijden, waarvan 6x Gewonnen, 3x Gelijkspel en 6x Verloren = 21 punten na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Unitas’30. Jong Ambon 4 moet volgende week zondag 17 maart alweer uit tegen Ouwerkerk 2.

 

Vrijdagavond heeft SC TOMA de wedstrijd tegen Punto Banco met 2-9 verloren. Helaas alweer vanwege afmeldingen was weer een beroep gedaan op Daud Wannee. Zonder wissels kwam Toma al gauw kwam PB op achterstand (0-1). Door het goede spel aangevoerd door Daud werd na een kwartier de verdiende gelijkmaker (1-1) door Marinello na een 1-2tje met Xander. Helaas kan het soms hard gaan, zeker met een goed spelende  Punto B. Rustand 1-4 en bij 1-7 was het nog 10 minuten volhouden. De Toma-spelers konden het moeilijk bijbenen! Topscorer Anwar pikte toch nog een goaltje mee na wederom een 1-2tje met Xander en de 2-8 scoorde. Wedstrijd was natuurlijk allang gespeeld , zo kon P.B nog de 2-9 voor de statistieken maken! Vrijdag 15 maart staat alweer een lastige uitwedstrijd tegen Domburg 2 op het programma.

 

De uitwedstrijd van MAE UKU DARTS 1 tegen ’t Veerthuijs eindigde in een toch wel teleurstellende 11-2 nederlaag! Deze week 11 komen de darters van Manic Monday op bezoek bij Mae Uku Darts 1 in de Baskenburg Sporthal te Vlissingen. Het 2e team was op bezoek bij de darters van DT de Kruik 3 en gingen verdiend met een 4-9 overwinning naar huis ! Deze week speelt ook het tweede team een thuiswedstrijd tegen de darters van Dutch Dynamite!

 

Dinsdagavond 12 maart spelen de VOLLEYBALDAMES van Jong Ambon een wedstrijd tegen Motorrijschool Ten Have. Aanvang 20.15 uur in de sporthal Kruitmolen te Middelburg.