Nazario de Fretes  is samen met twee andere teamgenoten (Ugur Altintas en Orhan Dag) van Sparta Rotterdam door de bondscoach – Oranje onder 15 – uitgenodigd om deel te nemen aan de dubbele vriendschappelijke interland tegen Rep. Ierland op dinsdag 26 november (om 19.00 uur) en donderdagmiddag 28 november (om 12.00 uur) bij v.v. AVW’66 te Westervoort.

Nazario (Nasa) speelt als middenvelder en behoort tot de selectie van 22 spelers, waar óók Justin Kluivert, zoon van goalgetter en huidig assistent-bondscoach Patrick Kluivert,  is geselecteerd.  Middenvelder Ahn Hiep Nguyen van JVOZ C1 staat als enige Zeeuwse speler op de zogenaamde stand-by lijst met 13 namen.

 

Vrijdagavond 8 Nov heeft het zaalvoetbalteam van SC Toma in een open spannend doelpuntrijke wedstrijd van Domburg ZV met 11-6 gewonnen. Toma kwam al na 20 sec (!!) op 1-0; Eli schoof na de aftrap vooruit en haalde uit waardoor de bal via een Domburgspeler in het doel rolde. Het duurde lang tot Toma weer met een goal kwam met in de hoofdrol Arantes; het was de 19e min dat Anwar de bal a/d linkerkant kreeg, een onmogelijk hoge crosspass richting Arantes gaf en die nam in één vloeiende beweging de bal met een prachtig schot uit de lucht in doel( 2-1). Met een tussenstand van 2-2 begon beide ploegen aan de 2e helft. Met een pracht van een individuele actie kwam Domburg op 2-3, maar Toma deed daar niet voor onder en het was Anwar (2x) die een 1-2tje knap afrondde (3-3) en op 4-3 na de bal panklaar mocht aanleggen na een prachtactie van Virhu. Toma ging door, positiespel werd steeds beter en kwam Domburg er soms niet uit omdat er goed druk werd gezet op de bal. Toma liep verder uit naar 5-3 door Virhu met z’n inmiddels bekende rushes langs de zijlijn. Even later was het Elkii die van links opkwam en halverwege middenlijn verwoestend uithaalde en Toma naar 6-3 schoot. Opnieuw werd weer gescoord door Toma , nadat Anwar van achter met een mooie strakke pass de bal stuurde naar Joshua die tegelijkertijd met de Domburgkeeper voor de bal ging en ongelukkig tegen elkaar botste. De scheidsrechter liet doorspelen ondanks dat de keeper nog op de grong lag, waardoor Joshua de bal aan Ayala kon meegeven en de bal in het lege doel voor een 7-4 voorsprong kon aantikken. Domburg gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug naar 7-6 . Gelukkig kwam het flitsende spel, die we in de eerste 10 min hadden, terug en het was Ayala met een assist aan Arantes die á la Madjer  met een “hakje” ( mooiste goal v/d avond ) weer naar 8-6 bracht. Door nog 3 goals te scoren (van Anwar, Virhu en Elkii ) werd het 11-6 in deze enerverende wedstrijd.
De eerste volgende wedstrijd van Toma staat gepland op vrijdagavond 29 Nov tegen GSM4You.

 

Tegen Campingshop Clarijs/SVS2 lieten de volleybaldames van Jong Ambon dinsdagavond 12 november zien dat ze toch nog goed kunnen blijven meedraaien. Met een prachtige winstpartij van 7-1 sloten ze een heerlijk avondje volleybal in de Kruitmolen Middelburg af. Dinsdagavond 19 november staat een volgende partij op het programma: vanaf 20.15 uur  tegen  Bowl. Kruitm/ VV MZ.