De oudste deelnemers aan de aktiviteiten van onze vrijwilligersorganisatie Mae Uku zijn te vinden tijdens de gymlessen en knutselaktiviteiten op de maandag- en woensdagochtenden. De werkgroepsleden op inititatief van Martien Telussa en Christien Telehala zullen het ook voor het komend jaar – 2014 – inplannen. Een klein groepje, maar er kunnen er nog meer zijn…. Men moet zich alléén maar in berusten dat men inderdaad tot deze groep “oudjes” behoort en dan is de stap niet zo ver om aan de aktiviteiten deel te nemen. De tijden? 09.30 – 11.30 uur. Mari berkumpul……..

Maandag 9 december is er nog een laatste gymles gepland voor 2013, evenals op woensdag 11 december als de laatste creatieve dagdeel voor 2013 gezamenlijk zal worden doorgebracht in Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg.

Voor 2014 staat op de activiteitenlijst – evenals voor het eerst in 2013 – ook weer de busreis “Pelitadag” op de deelnemers-wensenlijst. Samen met Ouderengroep gaan we er natuurlijk met zijn allen voor en zien waar we strandden…..