0889_001Ook Mae Uku zal op zaterdag 27 september van de partij zijn tijdens ‘Souburg Ontmoet’ op de ‘Karolingische Burg’, aan het eind van de Kanaalstraat te Oost Souburg. Affiche-KB-3-(2)-nwe-foto

Het evenement wordt in het weekend van NL-Burendag gehouden met deelname van diverse instellingen, verenigingen, stichtingen, clubs en organisaties uit Oost Souburg.

Besprekingen om o.a. tot dit evenement te komen, werden door de Rabobank geïnitieerd. Sinds januari 2014 werd er óók van ons Mae Uku wijkgebouw gebruik gemaakt om diverse gespreksrondes te houden. Demogroepen van Mae Uku staan tussen 12.00 en 13.30 uur gepland om op te treden. Zo zal de fluitgroep ‘Masohi’, werkgroep Ouderen én doorlopend de projectgroep ‘Leskisten Molukkers in Zeeland’ én nog meer,  een bijdrage leveren…. Ook onze hapjes uit de Molukse Wijk  zullen daar verkrijgbaar zijn op het evenemententerrein midden in Oost Souburg.

Sowieso staan we van begin tot eind (11.00 tot 17.00 uur)  samen met de collega-organisaties – o.a. Philharmonie 50plus, DIOS(dans), Medioburgum-Walacra, Vlijt&Volharding, Meggha Vader(Marimba) – op de Karolingische Burg te Oost Souburg.  Iederéén is er van harte welkom.

Mae Uku = Mari berkumpul = Komt allen!