Zaterdag 16 maart 2013 is een ieder weer van harte welkom in ons wijkgebouw Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat 35A in de Molukse Wijk te Oost Souburg van 09.00 – 15.00 uur.

Werkgroep Beheer van Stichting Mae Uku coördineert dan o.l.v. de technische dienst, schoonmaakgroep en beheerders de werkzaamheden.

Er is sowieso een “to do – list” om met z’n allen af te werken en verder aktiviteiten o.a. kluis, keukenkast en bergruimte installeren.

CV-buitendeur schilderen/repareren. Zonwering ophangen. Grote schoonmaak. Opruimen en naar stortplaats vervoeren en dumpen van onnodige materialen! Ophangen logo en aanzicht/entree oppimpen. Gehandicaptentoilet onder handen nemen en toonbaar maken.

Ook de bestuurskamer zal andermaal onder handen worden genomen, waarbij o.a. de al wat oude kantoormeubels worden opgeruimd om wat meer ruimte te creeëren voor o.a. de bestuursvergaderingen.

Het VOORAANZICHT van wijkgebouw MAE UKU zou wat opgefleurd kunnen worden met bijvoorbeeld een EIGEN LOGO en wellicht dat de combinatie met de landelijke NLDOET-DOEDAG  in Mae Uku daarmee een speciaal tintje aan toe kan voegen MET EEN ONTHULLING van een knap KUNSTWERKJE!!!  Bent u er dan ook bij??

U BENT ALLEN VAN HARTE WELKOM!! Amatoooo!