Onderwerp: Persbericht 30e editie Midzomerfeest Molukse Wijk Oost- Souburg
Datum: 28-03-2012
PERSBERICHT
30e editie Midzomer 2-daagse Oost-Souburg
Vrijdag 3 augustus en zaterdag 4 augustus is het weer zover! Stichting Mae uku presenteert de Midzomer 2-daagse in Oost-Souburg.
Dit keer niet zomaar een 2-daagse. Dit jaar vindt alweer de 30e editie plaats van de Midzomer 2-daagse! Twee dagen lekker eten, muzikanten, culturele activiteiten, gezelligheid en genieten voor jong én oud met op de zaterdag de Pasar Maluku in de Prins Hendrikstraat!

Het begon (1979/1980) allemaal met o.a. een geïmproviseerde feesttent op het plein; vanwege stichtings-overnameperikelen is er een paar jaar niets georganiseerd en tegenwoordig wordt er op de zaterdag gebruik gemaakt van een podium midden op straat en voor iedereen toegankelijk in de Molukse Wijk te Oost-Souburg.
In de afgelopen jaren hebben inmiddels al heel wat artiesten/groepen tijdens het Midzomerfeest ‘acte de présence’ gegeven. Dat roept toch herinneringen op na ruim 30 jaar!
Oproep
Speciaal voor deze 30e editie vragen wij u om anekdotes, foto’s en video’s in te sturen van de afgelopen edities van het Midzomerfeest in Oost-Souburg. Alle ingezonden stukken zullen in de loop naar én/of tijdens de 2-daagse getoond worden in en om de stichting. U kunt uw herinneringen sturen naar stichting@mae-uku.nl.
Voor meer informatie: www.mae-uku.nl
EINDE PERSBERICHT