Nu moet wel bij iederéén bekend zijn dat initiatiefgroep SouMiKou van Mae Uku ELKE 2E ZATERDAG een wandeltocht organiseert.

Voor deze maand juli is het a.s. zaterdag 8 juli dat we weer starten tussen 08.30-09.00 uur voor – achtereenvolgens – de 15-10-5 km. Ook nu bedraagt de inschrijfgeld 1,50 euro inclusief koffie/thee. Vertrek vanuit het Mae Uku-gebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A – in de Molukse Wijk – te Oost Souburg. Je kan op de solo-tour gaan of gezamenlijk met een groepje. Het gebouw zelf is vanaf 08.15 uur open en krijg je – na inschrijving – een kopie van je eigen wandelroute mee voor de juiste afstand.

 

LET OP: 2e zaterdag t.w. 12 augustus zal het een SPONSOR-WANDELTOCHT worden, waarbij we een ieder oproepen mee te doen met de SouMiKou-wijkentocht en een zo groot mogelijk sponsorbedrag op te halen t.b.v. het Midzomerfeest 2017. Contacten worden inmiddels gelegd met de betrokken 3 Molukse Wijken op Walcheren t.w.  SOU burg – KOU dekekerke – MI ddelburg. De drie betrokken gemeentes op Walcheren zijn dan Vlissingen, Koudekerke en de 800 jarige Middelburg.

Let daarbij op de nadere berichten of kijk regelmatig op onze website of KLIK OP >>> SouMiKouformulier<<<< voor de sponsorformulier én

KLIK OP >>> flyerponsorloop12-8 <<< voor de flyer!!