Rumah Makan (=eethuis) zegt het al, maar….

voor de volgende RM a.s. vrijdagavond 24 maart zitten we ook alweer vol. U kunt dus NIET MEER aanmelden voor 24 maart.  

De andere geplande vrijdagavonden  – 23 juni – 14 juli zijn de data om in je culinaire agenda op te nemen. Dan zal er weer een andere groep vrijwilligers zich aandienen om voor u te koken. Ieder weer met zijn/haar eigen specialiteiten.

Eventuele opbrengsten zullen ten goede komen aan onze 35e editie MIDZOMER-WIJKFEEST op 17, 18 en 19 augustus 2017.

In 2017 worden er verschillende (kook)groepen actief die o.a. een Rumah Makan gaan organiseren. Iedereen kan zich dan opgeven om bij Mae Uku te komen proeven/eten/dineren etc….

Vrijdagavond 27 januari stond de eerste Rumah Makan gepland. De 3-gangenmaaltijd  van deze avond klaargemaakt door o.a. onze eigen mensen afkomstig uit de eilandengroep Tanimbar op Maluku. Met medewerking van met name de eigen vrijwilligers, met roots van kampong Adaut op Tanimbar.

 

 

 

Gezamenlijk zal er voorbereidingen gedaan en gekookt worden, zullen een Moluks maaltijd voorschotelen in het Mae Uku gebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg.

Let op: vol = vol. Wees er dus snel bij….. KLIK OP> Rumah Makan1 < voor de flyer van afgelopen vrijdag 27 januari! OVERWELDIGEND! Zie de bijgevoegde foto’s. Onze complimenten!

Kijkt u verder op onze agenda of volg onze website/agenda voor de volgende ‘Rumah Makan’ in Mae Uku.

U kunt zich – voor de RM – opgeven en overmaken via

  • onze email: stichting@mae-uku.nl o.v.v. RumahMakan-datum.
  • Mesak Lopulissa – 06 34678727
  • reservering op ‘naam/namen’ ad 10 euro pp op NL12RABO 0154475831 t.n.v. Stichting Mae Uku o.v.v. RumahMakan-datum.