bingoZaterdag 16 Juli organiseert het midzomercomite 2016 een Mega Hapjes Bingo met alléén maar……hapjes als prijzen!!!!!

Dus voor de lekkerbekjes onder ons kom zaterdag 16 juli om 19.30 (inloop 18.45) uur naar Stichting Mae-Uku in de Prins Hendrik straat 35A in Oost-Souburg, deze avond duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Hoop er veel van jullie te zien op deze culinaire avond . Kom op tijd, vol =vol.

Vriendelijke Groeten

Bestuur Mae Uku & Midzomer comite 2016

 

PS: Natuurlijk zijn de opbrengsten bestemd voor onze Mae Uku MidzomerWijkFeest op zaterdag 27 augustus 2016, waar o.a. de Pasar Maluku gehouden zal worden met kraampjes in de Prins Hendrikstraat, maar ook op HET PLEIN!

2dgse logoEen foodtruckfestival is het niet, maar gewoon onze 34e editie Midzomerfeest met al 65 jaren lang culinaire hoogstandjes vanuit de wijkbewoners zelf. Het vertrouwde podium met Lagu-lagu muziek, dans, pukul tifa, springkussen, kinderactiviteiten, hangouder-plek, jeu de boules, tjakalele, bandjes, gezelligheid, menari en natuurlijk heel véél eten en drinken in een 55-jarige Molukse buurt op Walcheren in Zeeland. Iederéén is van harte welkom en sowieso wordt er dan géén entrée geheven!