Rumah Makan = eethuis zegt het al. Vanaf 17.30 uur konden we terecht in Mae Uku. Het menu van vrijdag 24 maart werd de avond ervoor bekend gemaakt, waar de initiatieven liggen bij onze medewerkers uit Middelburg, Stella Mahulette & Regina Singadji. Zeer voortvarend pakken deze dames hun projecten aan. Niet alleen deze Rumah Makan, maar ook als de aanjagers van de inmiddels veel gevraagde dans- en menaregroep ‘Bunga Cengkeh’, waar ze met veel liefde en geduld de danseressen/danseresjes begeleiden.

Stella en Regina gaven aan trots te zijn dat ze samen een tiental vrijwilligers en tevens generatiegenoten hebben meegekregen om deze Rumah Makan mogelijk te maken. Ze vonden het hoog tijd dat ze nu de kans hebben nu inderdaad aan te tonen om deze Rumah Makan voor elkaar te krijgen. Voorbereidingen en de organisatie van de hele opzet is hun nu wel toevertrouwd. Zeer zeker de complimenten voor een heerlijke 3-gangen menu, klaargemaakt voor zo’n 90 gasten. Daarom sjappoo voor onze 3e generatie die deze avond mogelijk hebben gemaakt. We wensen ze succes toe met alle toekomstige projecten en nogmaals dank voor een heerlijke 3-gangenmenu.

Maar er staan nog 2 data om rekening mee te houden in de planning: 23 juni en 14 juli zijn voor nu nog 2 data’s om tijdig in je culinaire planning op te nemen.

Zoals op de 27e januari al door de voorzitter is gezegd: “Een deel van de opbrengsten zal worden gereserveerd voor de komende en alweer 35e editie van onze MIDZOMER-WIJKFEEST op 17, 18 en 19 augustus 2017.

In 2017 worden er verschillende (kook)groepen actief die o.a. een Rumah Makan gaan organiseren. Iedereen kan zich dan opgeven om bij Mae Uku te komen proeven/eten/dineren etc. Capaciteit RM: 70 – 90 personen. Let op: vol = vol. Wees er dus snel bij. Kijkt u verder op onze agenda of volg onze website/agenda voor de volgende ‘Rumah Makan’ in Mae Uku. U kunt zich – voor RM-datum opgeven=betalen via

  • onze email: stichting@mae-uku.nl o.v.v. RumahMakan/datum
  •  voorzitter Mesak Lopulissa – 06 0634678727
  • Inschrijving ad 10 euro pp op NL12RABO 0154475831 t.n.v. Stichting Mae Uku o.v.v. RumahMakan-datum met uw namen.
  • Zorg dat uw bijdrage tijdig maar zeer zeker 14 dagen vóór betreffende Rumah Makan overgemaakt is.