Elke 2e zaterdag van de maand – deze maand op 12 mei – organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku weer de reguliere wandeltocht met routes van 5, 10 en 15 km. Iederéén kan meedoen en kan in het Mae Uku-gebouw  al vanaf 08.30 uur melden voor de start. Het gebouw zelf is deze keer van 08.00 – 12.15 uur open, is de beheerder aanwezig en is er barbezetting. Inschrijfgeld bedraagt weer 1,50 euro en is natuurlijk weer inclusief koffie/thee en een kopie van de uitgestippelde en gewenste route. Doen jullie mee, want wandelen is gezond, mee met de groep of geheel individueel, iedereen is van harte welkom. Eerstvolgende twee wandeldata zijn zaterdag 9 juni én…….

op zaterdag 14 juli 2018 staat er weer een Sponsor-wandeltocht op het programma, waarbij gewandeld kan worden voor het goede doel, deze keer ten behoeve van:

‘Een Sociale werkplaats in KusuhKusuh Sereh op het eiland Ambon. Het doel is om jongeren met een beperking een dagbesteding te geven en arbeidsvaardigheden bij te brengen. Deze jongeren krijgen hiermee een betere kans om deel uit te maken van de arbeidsmarkt’.

Werkgroep SouMiKou hoopt dat de wandelaars ieder wordt gesponsord om hun route te wandelen van 5-10-15-20 km rondom de drie Molukse Wijken op Walcheren in onze Provincie Zeeland, S O U burg – M I ddelburg – K O U dekerke.

Klik alvast op het betreffende <<< Sponsor-formulier >>>> en print het uit, mocht je alvast sponsoren willen zoeken, ruim 3 maanden heb je nu de tijd om ervoor te gaan.

Bijgaand ook een begeleidend schrijven <<<<<< Toelichting SouMiKou1    >>>>>>