https://www.youtube.com/watch?v=bJloQTdoBJc

Jimi BellMartin heeft gisteravond – vrijdag 14 september – als eerste de Voice Senior Worldwide gewonnen! Met de hitsong ‘To love somebody’ moest hij het miljoenenpubliek overtuigen. Wendy van Dijk en Martijn Krabbe kondigden de winnaar aan die samen met de begeleidende coaches Gordon & Gerard Joling volop in de picture werden gezet tijdens Twan Huijs ‘RTL Late Night. Tijdens de ‘blind auditions’ werden de juryleden al bij de eerste klanken overdonderd en draaiden al hun stoelen voor Jimi die al gelijk een optreden in Carré kreeg aangeboden door Marco Borsato. Met dat optreden ‘in de pocket’ koos hij aldus voor het duo-jurylid Geer&Goor als begeleiders tijdens deze Voice Senior.

De 69-jarige Molukse Soulzanger uit Vught bezong al samen met Ernst Jansz zijn herinneringen aan Barak 23 waar hij samen met zijn moeder en andere (ontslagen) KNIL gezinnen waren ondergebracht.

In onderstaande Youtube-filmpje van Barak23 bewijst hij nogmaals dat hij op alle markten thuis is.  https://www.youtube.com/watch?v=7xAiTIRHkHM&feature=share