Op 26 september jl. werden de Zuid Molukse eilanden werden de Zuid Molukse eilanden Ambon, Haruku, Saparua, Nusalaut en West Seram getroffen door een enorme aardbeving. Hierbij vielen 30 doden en vluchtte vele kustbewoners uit angst voor een tsunami naar hoger gelegen gebieden. Sindsdien zijn er meer dan 1500 naschokken geweest! Naast de schade aan veel huizen, scholen, ziekenhuizen en bruggen bevinden 170 duizend mensen in van dekzeilen gemaakte tentenkamp in de bergen. De afgelopen tijd is er veel regen gevallen die de levensomstandigheden voor ouderen en baby’s nog zwaarder maken.

Bob Mailuhu en Kees Metiary, twee van de vier begeleiders van de tifawerkgroep Kayu Nangka, willen ook een steentje bijdragen en hebben 1 van hun tifa’s ter beschikking gesteld om te verloten om geld in te zamelen voor de hulp voor de mensen op Maluku. Dit doen ze middels een TIFA LOTERIJ.

De opbrengst gaat geheel rechtstreeks naar het team van Hope for Maluku onder leiding van Ellen Kurmasela en Jay Jay Aka Han.

Maak kans op 1 van deze tifa’s en koop loten. Wilt u dat deze loterij een succes wordt? Koop meer loten en deel dit bericht.

Dank u wel!