Woensdagavond 20 juni hadden we onze M.O. met vrijwilligers gehad. We hebben een groot deel van de loterijboekjes mee kunnen geven aan de aanwezige medewerkers(27 aanwezigen en 7 afmeldingen).  Het programma en draaiboek is met het Midzomer-comite doorgenomen met  de molukse muziekband ‘Somethin’ Fresh met Monyca & Ferry Tanamal’ uit Heerlen e.o. en daarna een speciaal samengestelde muziekband ‘Friends4Friends o.l.v. Ivan Hinoke’ met gerenommeerde muzikanten uit de eigen ‘molukse scéne’ en uit verschillende delen van Nederland als de twee afsluitende muziek-knallers.

Ook dit jaar kunnen we bouwen op de jeugdige Menare-dansgroep ‘Bunga Cengkeh’. Good old ‘Rein Fader & Friends’ zijn van de partij, maar ook onze vaste accoustische band  ‘G@ntle’ met o.a. Martin Hoff en deze keer ook een stel jongeren uit den lande met ‘Patchouly & Friends’, formatie ‘Rash met ref. Wairisal on the guitar’  en ‘Groove Xperience met zangeres Jennit Barkey’ maken het podium meer dan compleet. Vorig jaar waren ze al van de partij en ook dit jaar rekenen we op de komst van de Tifa-Menaregroep Kawan2. Ook de twee gebroeders Timisela hopen de Molukse Wijk tijdens het Midzomerfeest tot een goed gevuld theater-optreden om te dopen……

Een DJ-workshop, een voetbalclinic m.m.v. de ons bekende  Josimar Pattinama. Een bbq, karaoke-avond, muziek-quiz, 6-kamp en  springkussens voor de kinderen.

Vorig jaar hadden we zo’n 33 kraampjes waar een ieder aan zijn trekken kon komen en dat verwachten we ook dit jaar. Opgeven voor een kraampje kan, zie daarvoor de flyer hiernaast. LET OP: bij aanmelding gelijk – alvast – je bijdrage via iban NL12RABO 0154475831 o.v.v. kraam2017 overmaken naar Stichting Mae Uku!

Met de loterij staat Mae Uku dit jaar garant met wederom als hoofdprijs een retourticket Amsterdam-Ambon. Wees er snel bij en koop je lootjes via onze Mae Uku vrijwilligers, werk- en projectgroepen of bestuur!

En evenals voorgaande jaren kunnen we – achteraf – weer rekenen op een aanzienlijke bijdrage van Stichting Moerman Promotie Vlissingen en uiteraard zijn we blij met alle sponsoren, giften (financieel of materieel) en niet te vergeten de vele vrijwilligers – nodig – voor alweer de 35e editie van zomaar een wijkfeest voor en door de eigen gemeenschap.

Let op uw brievenbus of kijk regelmatig op onze website. Delen = Lief. Klik voor >>> Onderdelen 35e Midzomerfeest

De volgende M.O. is gepland op maandag 7 augustus 2017, aanvang 19.30 uur in Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg.

En ook voor onze reguliere 2e zaterdag-wandelaars staat weer een SPONSORWANDELTOCHT LANGS DE 3 MOLUKSE WIJKEN OP WALCHEREN op de planning, waarvan alle opbrengsten naar ons 35e Midzomerfeest zal gaan.

KLIK >> flyerponsorloop12-8 << voor de flyer én

OP >>> SouMiKou-formulier << voor de sponsorformulier!