Enkele deelnemers waaronder 1 uit Brabant en zelf meermalen op de Molukken geweest.

Het is weer ‘Makan Prietdag’ en wél op woensdag 15 november 2017 vanaf 16.30 uur. Bent u ook van de partij? Geef het even door aan onze beheerders of via onze mail naar stichting@mae-uku.nl. Het is voor de beheerders tof om te weten dat ze er niet voor niets staan…….

Laatst met de herfstvakantie was Mae Uku begonnen met de maandelijke 2e zaterdag wandeltocht afgelopen 14 oktober 2017. Deelnemers konden kiezen uit wandelroutes van 5, 10 of 15 km. In kleine groepjes, maar ook geheel zelfstandig werd vanaf 08.30 uur gestart vanuit het gebouw in de Molukse wijk te Oost Souburg.

Ná de finish werd elk deelnemer – naast de koffie/thee – verwend met een kommetje tomatensoep. Een soort van Kué Trompong van de groothandel, ontbijtkoek van de supermarkt, maar óók zelfgemaakte Appel Goreng én kleine Appelflapjes werd op deze zonnige herfstdag voorgeschoteld door de leden van de werkgroep SouMiKou i.s.m. de dagbeheerders van de Molukse welzijnsstichting.

Makan Kentang Priet di Mae Uku – Frietjes eten bij Mae Uku

In de herfstvakantie 2017 worden er door het beheer frietjes gebakken en kan er op dinsdag- én donderdagmiddag vanaf 16.30 uur ‘Kentang Priet’ worden gegeten.  Ons eigen cafetaria voor in de herfstvakantie! Zo kan de voorraad in de vriezer weer wat aangevuld worden ofwel leeggemaakt. Uiteraard is iederéén van harte welkom.

Andere activiteiten in deze vakantieweek zijn maandagavond de oefensessie van fluitgroep Masohi en daarna de workshop Line Dance. Dinsdagmiddag is de oefensessie van demogroep Arumbai, Frietjes eten en daarna weer een workshop Line Dance. Donderdagmiddag vanaf 16.30 uur kan er dan weer frietjes worden gegeten.

Natuurlijk ligt het geheel aan onszelf of we er een lekker en gezellige herfstvakantieweek van gaan maken in Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg!