foto Alley & FriendzzTijdens het afgelopen Medewerkers-Overleg (MO) van Mae Uku op maandag 18 juli heeft het Comité (Daniëlle, Edwin, Inge & Nona) de lijnen uitgezet voor de aanwezige medewerkers.  Met een gezellige Hapjes-Bingo werd de aftrap afgelopen 16 juli door Daniëlle verzorgd, waarmee het comite weer wat extra inkomsten wist op te brengen voor het Midzomerfeest. En alweer werden de hapjes door vrijwilligers gemaakt en zelfs nog op het laatste moment verzorgd. Een bedankje! is hier dan ook weer op z’n plaats (ruim 30 hapjes)……… Voor de jaarlijkse Pasar Maluku kwamen er zoveel inschrijvingen binnen, dat besloten is ook op het plein weer de kraampjes in te richten. Ruim 30 standhouders zullen er op zaterdag 27 augustus 2016 hun waren aanbieden met daartussen het grote podium aan het eind van de Prins Hendrikstraat. Klik hier voor inzage 34E EDITIE programmering(1)

foto FamiliairVrijwillige medewerkers worden opgeroepen zichzelf te melden bij de comitéleden of via de mail stichting@mae-uku.nl. Voor deze 34e editie van ons Midzomerfeest zijn we afhankelijk van de vrijwilligers die altijd bereid zijn een handje toe te steken.

De loterij is inmiddels al in roulatie en waren op tijd klaar om tijdens de herdenking(65 JM) in Koudekerke en de Pelita-dag te Barneveld(25 juni) door de vrijwilligers te worden doorverkocht. Wederom met een vliegticket Amsterdam-Ambon (vv) als hoofdprijs én natuurlijk nog andere prijzen. En dat voor 1 euro per lot. De trekking zal weer rond dezelfde tijd worden verricht tijdens het Midzomerfeest.

Aan kinderactiviteiten hebben de comite-leden niet stilgezeten en zal er waarschijnlijk weer het aloude passe-partout kaartje worden geïntroduceerd. Springkussen, Kinderfotospeurtocht, Schminken zijn alvast wat onderdelen die genoemd werden tijdens het MO.

Voor de grotere kinderen (12-14jaar) is er een Grafitti-Workshop, waarbij getracht zal worden een blijvende herinnering achter te laten als-zijnde ‘kunstwerkje’o.l.v. Martijn Prins; iets wat hij binnen de gemeente Vlissingen al vaker heb mogen doen!

Met de bestaande werkgroepen zou het ook kunnen zijn dat we ook op de donderdag 25 augustus al wat activiteiten kunnen verwelkomen. Sowieso heeft de werkgroep Sport & Spel een Jeu de Boules Toernooi in Petto dat ook al weer op het plein zal worden uitgezet op de donderdagmiddag. Klik op FlyerWandelFotodoetocht o.a. ook voor de BARBECUE…….

Vanuit het hele land komen er muzikanten en dansgroepen en natuurlijk heeft onze eigen kinderen van Bunga Cengkeh ook nu weer een inbreng in het geheel. Zo hebben ook Rein Fader & Martha Tapilaha toegezegd, maar ook weer  ‘onze rappers uit de wijk’. Naast onze eigen tifa-groep en natuurlijk ook Martin Hoff met z’n groep ‘G@ntle’ verwachten we ‘Alley & Friendzz’ uit Hoogeveen e.o., de band ‘Familiair’ uit Capelle ad IJssel/Moordrecht e.o., de Zeeuws-Vlaamse band ‘MindU’ uit Sluiskil.

foto G@ntleNiet alleen onze eigen Bunga Cengkeh, maar ook met de komst van de Molukse ‘Tifa-Totobuanggroep Kawan-Kawan’ uit Nijverdal/Almelo e.o. hoopt het comite deze 34e editie van het Midzomerfeest met alle aangeboden programmapunten – in ieder geval – de medewerkers en alle benodigde vrijwilligers weer warm te krijgen om het met z’n allen weer een prima evenement van te maken…….

Volgende MO met alle vrijwilligers Midzomerfeest staat gepland op MAANDAG 8 augustus 2016, aanvang 19.30 uur in Mae Uku.

hapjesbingo2hapjesbingo1

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij voorbaat bedanken we naast de vele vrijwilligers en sympathisanten ook:

moerman