beeld tijdens Dartwedstrijd MU-darts – DT Le Maire vorige week 44 in Mae Uku

Vrijdagavond 8 november staat er weer een dart-competitie thuiswedstrijd op de rol in ons Mae Uku-gebouw. De darters van Gompy II komen bij Mae Uku op bezoek en het belooft weer een gezellig dartavond te worden met o.a. de barmedewerkers en beheerder als toeschouwers en misschien komen jullie ook even een kijkje nemen….?

Zaterdagochtend 9 november vanaf 08.15 uur staat Mae Uku alweer open omdat werkgroep SouMiKou weer haar maandelijkse wandeltocht houdt op de 2e zaterdag iedere maand en zal ook volgend jaar in 2020 doorgaan. Misschien handig te weten dat we voor de 5 km-wandelaars de starttijd enigszins aangepast hebben, want die kunnen straks wรฉl tot 09.30 uur starten met hun 5-km route. Deelnemersbijdrage is nog steeds 1,50 euro (incl.koffie/thee) voor de 15, 10 en 5 km.

Sinds de vorige wandeltocht (12 oktober) probeert de wandelgroep steevast een collecte te houden onder de wandelaars en bezoekers t.n.v. de noodhulp n.a.v. de recente aardbeving en naschokken op de Molukken. De collecte is ook geplaatst bij collega-wandelverenigingen, in de voetbalkantine van SV Jong Ambon te Middelburg. Bij de wandeltocht van december (zaterdag 14 dec) zal de werkgroep SouMiKou de ‘Collecte-actie’ gaan afronden en alle opbrengsten storten op het SSVA-noodfonds t.n.v. aardbeving.

Vanavond woensdag 6 november staat naast de repetitie van Menaregroep Bunga Cengkeh vanaf 18.30 uur ook een beheerdersoverleg vanaf 19.00 uur รฉn รณรณk nog eens een MedewerkersOverleg gepland vanaf 20.00 uur. Wel handig als je toch meerdere ruimtes daarvoor kunt gebruiken…….

Dat wordt een gezellig en drukke boel in Mae Uku vanavond met misschien wel weer de Champions League-beelden….. een hapje, een drankje misschien…..Hoezo? Mae Uku dicht!……….