Restaurant Bandoeng steunt Morekau op Ceram

Restaurant Bandoeng steunt Morekau op Ceram

“PITTIGE AKTIE” Bandoeng 45 jaar “ 45-jarig Bandoeng start pittige voedsel-aktie voor Indonesië” Donderdag 6 december bestaat Indisch Restaurant Bandoeng 45…


“PITTIGE AKTIE” Bandoeng 45 jaar “

45-jarig Bandoeng start pittige voedsel-aktie voor Indonesië”

Donderdag 6 december bestaat Indisch Restaurant Bandoeng 45 jaar met nog steeds dezelfde eigenaar sinds de oprichting in 1973. Naast onze jubileumactie in de maand december waarmee iedereen voor slechts 45 Hollandse Guldens van ons welbekend Javaans Buffet kan genieten willen we ook graag iets (blijven) doen voor een goed doel. 5 jaar geleden zijn we begonnen om de bewoners van het Moluks verzorgingstehuis Tabadila in Middelburg te sponsoren met als gevolg dat we dit jaar (op donderdag 29 november a.s.) reeds voor de 5e maal alle bewoners op onze kosten een gezellige en smakelijke avond met muziek en dans in ons restaurant aanbieden. Helaas is het niet voor iedereen, en dan met name schoolkinderen, vanzelfsprekend dat er dagelijks een lekkere maar vooral voedzame maaltijd klaar staat. Daarom willen wij door middel van “pittige acties” proberen om dit voor meerdere kinderen mogelijk te maken.

Vanzelfsprekend zullen wij ons richten op projecten in Indonesië. In de jubileummaand december gaat 45% (afgerond naar boven € 2,25) van de opbrengst van onze reeds 45 jaar huisgemaakte “Sambal Badjak Bandoeng” (verkoopprijs € 4,95) naar “Trakteer een maaltijd”. Het streven van dit mooie kleinschalige project van Anton & Esther Wolvekamp is om voor het eind van dit jaar € 2530,00 in te zamelen om alle 154 basisschoolkinderen van het dorp Morekau op Ceram, het grootste eiland van De Molukken minimaal 1 maal per week een voedzame maaltijd te geven!

Voor meer informatie over dit mooie project kunt u kijken op: https://trakteereenmaaltijd.jouwweb.nl/ In de maand december zullen we deze “pittige aktie” nog leuker en aantrekkelijker maken; bij elke gekochte pot krijgt men een gratis lootje waarmee men leuke prijzen kan winnen. De prijzen variëren van waardebonnen van ons restaurant, knipbeurten van Harry (Kapsalon Wave) een Tempur kussen (Megabed), een groente-Fruitmand (Groentehal), kadobonnen (JustFire), bloemenbonnen (Mies), waardecheques (Jumbo), 10 chorizoworsten van een ½ kg (AVC), 25 x een ons vers gerookte Noorse Zalm (van der Zwan), kadobonnen (BD-Store), kadobonnen (Hebbes Wonen), kadobonnen (Johns Men & Women) tot een splinternieuwe televisie (AVA-Electro en Schinkel Adviesgroep) en vele andere leuke prijzen belangeloos beschikbaar gesteld door collega ondernemers en leveranciers (waaronder Coca Cola en Sligro). Als klap op de vuurpijl zal onze huisgemaakte “Sambal Badjak Bandoeng” in de maand december ook in het schap staan bij de Jumbo in Oost-Souburg!

Helpt u ons ook om van dit project “Trakteer een Maaltijd” een groot succes te maken?

(Uit facebook Mark Leemans)