1520 euro is er via de bank overgemaakt t.b.v. het goede doel, een project ondersteunt door Rit/Rock voor de Molukken van organisatoren Wilfred Vreeke & Karla Taniwel beiden uit Middelburg:

Het doel is om jongeren met een beperking een dagbesteding te geven en arbeidsvaardigheden bij te brengen. Deze jongeren krijgen hiermee een betere kans om deel uit te maken van de arbeidsmarkt.de Sociale werkplaats op Ambon’

Ruim 60 wandelaars deden in totaal mee met de sponsor-wandeltocht met routes van 5-10-15-20 km. Deze 2e zaterdag van de maand juli (za. 14 juli jl), speciaal voor deze sponsor-editie, bedroeg de deelnemersbijdrage €3,50 (normaal €1,50) per wandelaar.

Daarnaast werd er met behulp van de sponsorformulieren financiële bijdragen opgehaald door ongeveer de helft van de deelnemers die directe familie, collega’s, kennissen en sympathisanten inschakelden om ‘een duitje in de zak te doen voor het goede doel’ en werd er toch nog een flink bedrag bij elkaar gewandeld, een gezellig dagje samen met een hapje, drankje en muzikaal intermezzo als afsluiting in Mae Uku.

Dankzij de volledige medewerking ook vanuit de 3 Molukse Wijken in SOUburg-MIddelburg-KOUdekerke kunnen we terugkijken op een geslaagde SouMiKou Sponsorwandeltocht 2018.

Zaterdag 11 augustus a.s. is de volgende – regulier – elke 2e zaterdag van de maand – wandeltocht, van 5-10-15 km vanuit Stichting Mae Uku, Prins Hendrikstraat. En daaropvolgend 8 september, 13 oktober, 10 november en uiteindelijk op dezelfde v/d maand zaterdag 8 december om het jaar 2018 compleet te maken. Deelname is dan weer 1,50 p/p incl. koffie/thee. Start tussen 08.30 – 09.00 uur. Uiterlijk 12.15 uur afstempelen/finish.