Op vrijdag 5 januari 2018 (week 1) start Mae Uku het jaar met weer een Nieuwjaarsbal. Om 20.00 uur wordt het bal in ons wijkgebouw geopend aan de Prins Hendrikstraat 35A – in de Molukse wijk – te Oost Souburg. Had onze eigen Contessa Saptenno bij het afgelopen 35e Midzomerfeest geopend; nu is ze ‘special guest’ bij de muziekband ‘Gerson & Friends’ met een avondvullend programma. Kaartjes aan de kassa.

In week 2 zal de werkgroep ouderen wederom haar wekelijkse activiteiten verder oppakken (maandag- en woensdagochtenden), werkgroep schoonmaak elke maandagmiddag en maandagavond fluitgroep ‘Masohi’, waarin ook op die eerste maandag 8 januari het Midzomercomite 2018 bijelkaar komt. Dinsdagmiddag oefent demogroup Arumbae haar zangstukken in en dinsdagavond staat weer een workshop Line Dance op het programma. Donderdagavond zijn deelnemers van de workshop Taiji en Qidong (3 lessen) van harte welkom.

Het Midzomerfeest staat dan gepland op 9 & 11 augustus 2018.

De wandeltochten van SouMiKou gaan gewoon het hele jaar door, elke 2e zaterdag iedere maand. De eerste staat dus al gepland op 13 januari 2018. De sponsorwandeltocht voor het goede doel staat voor 2018 gepland op zaterdag 14 juli en met uw hulp hopen we met alle wandelaars/deelnemers zoveel mogelijk gelden binnen te halen. Download hier alvast het sponsorformulier  Kijk voor het goede doel 2018 op http://www.rit-rockvoordemolukken.com/.

Ook het Mixed-doubles badmintontoernooi(13.00-17.00 uur) om het OPT-bokaal op zaterdag 24 maart zal een speciaal tintje hebben want dit nieuwe jaar – in het eerste kwartaal – hopen we Oom Piet Tuasuun(OPT) te feliciteren met zijn 95e verjaardag.

Ook met NL-doet, burendag, collecteweek Oranjefonds, Rabo Clubkas Campagne willen we meedoen en hopen u daar ook voor mee te krijgen……

Kortom genoeg voornemens voor het nieuwe jaar en daarom van hieruit namens alle medewerkers, bestuur en vrijwilligers wensen wij u allen

EEN FIJNE FEESTDAGEN EN GEZOND EN VOORSPOEDIG JAAR 2018.

Amatooooooo