Stem onder Welzijn op de M van Mae Uku

Als Stichting Mae Uku kunnen we een steuntje in de rug goed gebruiken? Bij de M van Mae Uku staan we onder het kopje ‘welzijn’ en kunt u maximaal TWEE van de vijf stemmen op Mae Uku uitbrengen.

EERST LID WORDEN:  Informatie RABO-bank over het lidmaatschap:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/?intcamp=pa-footer-rabobank&inttype=link-leden&intsource=particulieren.divers

Men kan gratis lid worden van de afdeling “Walcheren / Noord-Beveland”: www.rabobank.nl/wnb

Op de website is een digitaal formulier om je aan te melden als nieuw lid.

 

Om te kunnen stemmen heeft u zich via de rabo-website aangemeld als lid van de Rabobank (Clubkas Campagne). NIET IEDEREEN met een Raborekening is automatisch lid!

Een schitterend evenement ZOALS ons MidzomerWijkFeest 2017 waar veel mensen van genieten. Het lokale verenigingsleven heeft een groot aandeel in de maatschappij. Het bindt en verbindt burgers en organisaties.

Met de Rabobank Clubkas Campagne wordt een deel van de winst ter beschikking gesteld aan lokale verenigingen en stichtingen. In 2017 stelt Rabobank Walcheren/Noord-Beveland een bedrag van €150.000 beschikbaar.

In de stemperiode van 6 tot en met 18 april bepalen DE LEDEN zelf hoe dit bedrag wordt verdeeld. Elk lid krijgt vijf stemmen, waarvan hij of zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen

In 2014 hebben we 234,64 euro mogen ontvangen, in 2015 was het weer ietsjes minder: 209,96 en vorig jaar in 2016 was het een bedrag van  284,91 euro met een totaal van 94 stemmen. Geef het door en proberen we gezamenlijk – het aantal stemmen – dit jaar te kunnen verhogen.

Ook jouw (gratis) lidmaatschap bij jouw Rabo kan ons stemmen opleveren t.b.v. ons MidzomerWijkfeest 2017.

Meld je dus gauw aan!!!!