Tips en tops voor het werven van stemmen
Van 22 januari tot en met 11 februari 2018 kan heel Nederland stemmen op de initiatieven die zijn geselecteerd voor de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’. Hoe meer er gestemd wordt op jouw initiatief, hoe meer kans je maakt op de donatie van € 5.000. Hieronder vind je tips over hoe je jouw initiatief zo goed mogelijk kan promoten!
Stemwebsite
Dit is de link naar de stemwebsite:   www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-mae-uku

Nederland is opgedeeld in 52 regio’s en in elke regio zijn 5 organisaties
geselecteerd. Doet jullie organisatie mee in een regio die afwijkt van de vestigingsplaats? Dan betekent dat dat de jury in jullie regio de organisatie niet heeft geselecteerd, maar een jury in een aangrenzende regio wel. Gezien het wisselend aantal aanmeldingen hebben sommige jury’s mede geselecteerd uit het aanbod van andere regio’s. De aangeleverde informatie en het bestedingsdoel hebben wij gebruikt om jouw initiatief te presenteren op de stempagina samen met de foto die geüpload is in ons systeem. De gebruiksrechten van de afbeeldingen liggen niet bij het ING Nederland fonds, maar bij stichtingen zelf. Is er geen geschikte foto aangeleverd? Dan is het campagnebeeld bij de tekst geplaatst.

Uitreiking donaties
Op zaterdag 10 maart ontvangt het lokale ING kantoor uit de regio alle geselecteerde organisaties om de uitslag van de stemronde te presenteren. Er wordt nog een officiële
uitnodiging verstuurd per e-mail. Het initiatief met de meeste stemmen ontvangt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000, nummer vier € 1.500 en nummer vijf € 1.000.

Handig om te weten
 Stemmen kan alleen via de website helpnederlandvooruit.nl in de periode van 22 januari 2018 tot en met 11 februari 2018.
 Stemmers dienen hun stem nog te bevestigen in de e-mail die ze krijgen nadat ze op de stempagina hebben gestemd. We gebruiken de e-mail adressen van de stemmers alleen om hun stem te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.
 Heb je meerdere email adressen? Met elk e-mail adres kan je 1x stemmen.
 Zorg ervoor dat je minimaal 50 stemmen werft. Anders vervalt het recht op de donatie. Hoe meer stemmen, hoe meer kans je maakt op de donatie van € 5.000!
 Om het spannend te houden sturen we halverwege de stemperiode een tussenstand van de posities (1-5) binnen jouw regio.
 Vragen? Stuur een mail naar nederlandfonds@ing.nl.

Minta tolong!

Help ons mee zoveel mogelijk stemmen te werven, dus ook binnen uw eigen kring te werven.

Terima Kasih.

Amatoooo!