Ondanks de vakantieweek in Zeeland – vorige week o.a. in Rotterdam – komt de werkgroep ouderen normaal op maandag- en woensdagochtend gewoon gezellig bij elkaar. De workshop Moluks-Maleis op maandag en donderdag hebben evenals de werkgroep schoonmaak en MU-Darten ook weekje vakantie ingelast.

Op dinsdagavond waarbij normaal deelnemers de workshop Line Dance volgen is – tot nader bericht – komen te vervallen!

Op donderdagavond staan die deelnemers weer te popelen om de workshop Taiji & Qidong te volgen.

Elke 2e zaterdag van de maand – dus ook deze week op zaterdag 9 maart organiseert de werkgroep SouMiKou vanuit het wijkgebouw aan de Prins Hendrikstraat 35A te Oost Souburg een wandeltocht van 5, 10 en 15 km. Jong en oud, individueel of met de groep wordt een ieder uitgenodigd mee te doen, want wandelen is gezond en u doet toch ook mee! Ná inschrijven ad 1,50  euro (incl. koffie/thee)krijgt iedere deelnemer een wandelroute van de gewenste afstand. Vertrektijden vanuit het Mae Uku-gebouw is tussen 08.30 – 09.00 uur. Mae Uku is zaterdag 9 maart al vanaf 08.15 uur open en uiterlijk 12.15 uur kan er bij de finish in Mae Uku nog afgestempeld worden.

Ook als vrijwilliger aanmelden voor  a.s. zaterdag 16 maart tijdens NL-doet in Mae Uku? Mail ons via stichting@mae-uku.nl

Jullie zijn allen van harte welkom!