Werkgroep Soumikou van Stichting Mae Uku heeft de wandeltocht van a.s. zaterdag afgelast vanwege het overlijden van tante Netty Lekatompessy uit Koudekerke. Mae Uku is de vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli in gebruik door de familie.

De volgende wandeltocht staat gepland voor zaterdag 10 augustus tijdens het Midzomerfeest 2019.

Afgelopen juni – 3e zaterdag –  werd de sponsorwandeltocht gehouden. Wederom een gezellige editie m.m.v. vrijwilligers en van diverse collega-organisaties die met Mae Uku gezamenlijk voor het goede doel de schouders eronder hebben gezet. In de keuken of het nou voor hulp, hapjes, koekjes, koffie, thee of achter de bar meehielpen of met een financieel steuntje ‘mee wandelen’.

De stempelplaatsen in de 3 Molukse wijken in SOUburg-MIddelburg-KOUdekerke waren bemand met de bekende gastvrijheid van de familie Patty in Koudekerke, Tabadila in Middelburg en Mae Uku in Souburg, waar de plaatselijke band ‘Bersatu’ geheel vrijblijvend voor de muzikale omlijsting verzorgde en alle gasten ook weer aan het eind van de middag voldaan huiswaarts keerde.

De eindstand nu is dat er 1475 euro met de sponsorwandeltocht 2019 is opgebracht, waarvoor dank aan allen.

Dit jaar ging het uit naar Stichting Dekat di Hati die zich ten doel stelt om kansarme kinderen op de Molukken mogelijkheden te bieden een fijne jeugd te hebben en een goede schoolopleiding, zodat de kans op een leuke baan in de toekomst binnen de mogelijkheden ligt voor ieder kind.  (info@dekatdihati.nl)