Elke 2e zaterdag van de maand organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku wandeltochten met routes van 5, 10 en 15 km, waarbij werkelijk iederéén kan meedoen. Vanaf 08.30 uur start de wandeltocht vanuit het Mae Uku gebouw, dat toegankelijk is van 08.15 – 12.15 uur. Er is een beheerder aanwezig en er is barbezetting, iederéén zet zich in op vrijwillige basis. Doen jullie mee, want wandelen is gezond, mee met de groep of geheel individueel, iedereen is van harte welkom.

KLIK Sponsor-formulier HIER Voor het goede doel!

De tweede zaterdag in juli – 14 juli 2018 – betreft het een sponsor-wandeltocht ad 3 euro deelnemersgeld met routes van 5-10-15-20 km. Vanuit alle drie molukse wijken in Zeeland, SOU burg – MI ddelburg – KOU dekerke is de nodige medewerking al toegezegd.

KLIK Toelichting SouMiKou1 HIER voor de TOELICHTING SouMiKou WANDELTOCHT

 

 

In Tabadila aan de Rijnstraat te  Middelburg en ten huize fam. Siwabessy Koudekerke Cithershilsingel, en natuurlijk in Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat hebben we straks prachtige stempelposten voor de wandelaars om zo midden in de molukse wijken te worden binnengehaald. Aanmeldingen van deelnemers sponsorwandeltocht beginnen ook langzaam via de mail stichting@mae-uku.nl binnen te komen.

Alle opbrengsten van deze tocht zullen worden overhandigd aan Wilfred Vreeke en Karla Taniwel, initiatiefnemers én tevens organisatoren van de jaarlijkse Motorrit voor de Molukken op zaterdag 23 juni 2018 vanuit de Molukse wijk aan de Rijnstraat e.o. in Middelburg (zie www.rit-rockvoordemolukken.com). Gezamenlijk voor het goede doel: Mae Uku = Komt allen!