Vorige week woensdag 15 november was het weer vanaf 16.30 uur Makan Kentang Goreng ofwel ‘Prietjes etuh’. Lekkere frisse gemixte groente erbij, een frikandelletje, een loempiaatje of een portie kibbeling. Dit alles inclusief een drankje en dat voor vijf euries met dank aan de beheerders (Mesak-Adri-bLuc) die extra tijd ervoor willen trekken voor de gezelligheid, kletspraatje en wat dies meer.

Deze week begint het wederom op de maandag met onze ouderengroep in de ochtenduren, afgelost rond 13.30 uur door de schoonmaakgroep. ‘s-Avonds vanaf 18.30 uur staat de fluit-/sulinggroep Masohi weer in de startblokken om de bamboefluit te bespelen. Daarna een ingelast bestuurs-overleg met in de zaal weer een workshop Line Dance om de maandagavond af te sluiten o.l.v. Rob de Bruine bezig aan zijn laatste jaar bij Mae Uku.

Dinsdagmiddag oefent – als het goed is – weer de demo-/zanggroep Arumbai in Mae Uku. s’-Avonds heeft de werkgroep Beheer een overleg, tegelijkertijd wordt de zaal weer gevuld met deelnemers aan de workshop line dance.

Woensdagochtend is de werkgroep ‘Ouderen’ wederom in Mae Uku te vinden met de wekelijkse activiteit waar (re)creatief bezig zijn, gezelligheid en update van laatste nieuwtjes voorop staan.

Donderdagavond wordt er weer een drietal lessen gepland t.b.v. de workshop Taiji en Qigong.

Vrijdagavond 24 november om 20.00 uur is Stichting Dekat di Hati gastheer in Mae Uku om een avondvullend programma voor te schotelen met informatie, muzikaal optreden van Joop & Friends, verhalen uit de Molukken, loterij én – om te beginnen – een welkomstwoord. Zaal is al vanaf 19.30 uur open en iederéén is er van harte welkom.