Comite Midzomerfeest

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

2dgse logoIn 2019 staat het Midzomerfeest alweer gepland op zaterdag 10 augustus:

de PASAR MALUKU. Natuurlijk met de vaste onderdelen als springkussen voor de Kids, diverse optredens, muziek en dans, trekking loterij, hapjes, drankjes, maaltijden……. Nee, Géén Foodtrucks, maar vanuit marktkraampjes voor de woonhuizen en vers van de (oud-)buurt/wijkbewoners en sympathisanten. En natuurlijk hoort daar een vertrouwde muziekpodium bij en gedeeltelijke afsluiting van de Prins Hendriksstraat.

Comité/bestuur

Het MZF-comité is dit jaar aangevuld met 3 nieuwe leden t.w. Clifton Kalayhkan, Priscilla Wannee & Lieneke Leemans-Sarioa die samen met de blijvers vorig jaar Sytze Krist, Mark Leemans, Hanny Sarioa de initiatieven hebben opgepakt en samen met de bestuursleden Edwin Matitaputty & Nona Pentury-Waisapy nu inmiddels al een compleet podiumprogramma klaar hebben liggen.

Je zou de huidige medewerkersbestand een groot plezier doen door je alvast op te geven via via of per mail naar stichting@mae-uku.nl!

En óók dit jaar is er in ieder geval ook alweer een toezegging van Stichting Moerman Promotie Vlissingen om het MZF met een financiële bijdrage te ondersteunen.